Örökbefogadási Akció!

Az akció ideje: 2011. október 8-9-én (szombat-vasárnap)
a keceli Ebrendészeti telepen!

ebtelep akció

Akció leírása:

  • Örökbefogadás jelképes költsége: 1000,- Ft
  • Kutyát kizárólag örökbefogadási szerződés aláírásával lehet örökbe fogadni.

Nyitva tartás: szombat 8-16 óráig
vasárnap: 9-12 óráig

Helyszín: Kecel és Császártöltés között, az 54-es főút 63-as km-nél.

Bővebb információk a 06/70-58-68-100-as telefonszámon.
A telepen lévő kutyák képei és az akció részletes leírása megtekinthető a www.gazdimatkeresem.hu oldalon.

Hasonló cikkek

A MONTÁZS projektet (EFOP 1.9.2.–VEKOP-16-2016-00001) a Szociálpolitikai Innovációs Közhasznú Nonprofit Kft. valósítja meg európai uniós támogatásból. A projekt célja a fogyatékosságból adódó igényekre reagáló közszolgáltatások minőségének és hozzáférhetőségének javítása, a fogyatékos emberek életminőségének, önálló életvezetési képességének és társadalmi befogadásának növelése.
Kiskőrösről néhai Dr. Horváth József és Dulai György kaptak Dr. Szobonya Zoltán Posztumusz Emléklapot szeptember 27-én, a Kecskeméten megrendezett Dr. Szobonya Zoltán Megyei Emléknapon. A Megyeházán megtartott emléknap az 1945-1961 közötti időszak hőseinek és áldozatainak állít méltó emléket, a rendszert megszenvedő tanuk és családjuk előtti tisztelgés, együttérzés emléknapjaként. 
Az 1848-as forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi megemlékezés március 15-én reggel 8 órakor a ’48-as emlékmű és a Batthyány emléktábla koszorúzásával kezdődött. Kiskőrösön ehhez a naphoz kötődik a városi elismerések átadása, melyet a koszorúzást követően tartottak a Városháza dísztermében.