II. Szüreti Mulatság ajánló: Majdnem jubileumi Veterán jármű randi

II. Szüreti Mulatság ajánló: Majdnem jubileumi Veterán jármű randi

A Szarvas Fogadó előtti főtéren és útszakaszon immáron 10. alkalommal szervezi meg Kecskeméti Károly segítői csapatával a veterán járművek kiállítását, vagyis a Veterán Jármű Randit. Illetve, ahogy Karesz fogalmaz: csak a 9 és feledik, mert ha jövő ilyenkor nem lesz pandémiás helyzet, az egy évtizedes évfordulót nagyobb „durranással” szeretnék megszervezni. Idén most a II. Szüreti Mulatság alkalmával a kiállításban gyönyörködhetünk, elmaradnak a társprogramok, de mindezt jövőre bepótolják.

(Kecskeméti Károly főszervező a jobb szélen)

A lelkesedés és az izgalom azonban így is megvan, annak ellenére, hogy már nem ez az első randijuk a szervezőknek és a résztvevőknek.

A 30+-os veterán járművek találkozójára, kiállítására szeretettel várják mindazokat, akiket érdekelnek az idősebb gépcsodák.

Tavalyelőtt 236 regisztrált jármű jelent meg Kiskőrösön, ebből 207 betöltötte már a 3. X-et.

Tartottak felvonulást is, amin mintegy 116 jármű vett részt. A rendezvényre közel 3500-an voltak kíváncsiak.

Reméljük, az időjárás most is kedvező lesz, és újra megcsodálhatjuk a nagy becsben tartott, korosodó járműveket.

A szervezőknek sok sikert, a látogatóknak számtalan csodás látnivalót kívánunk!

Hasonló cikkek

Tánc és zene minden mennyiségben vasárnap
Népszerű, sokak által látogatott programja őszi nagyrendezvényünknek ez a két, igazán színes, pörgős, táncos, vidám esemény. Nem csak a szülők és a hozzátartozók kíváncsiak a bemutatókra, így mindig megtelik a főtér. Szeptember 5-én vasárnap 11 órakor először a Gmoser György művészeti vezető által koordinált mazsorett csoportok mutatják be legújabb parádés műsorukat a főtéren.
II. Szüreti Mulatság ajánló: Borlovagavatás
Fogadalmamat, ha meg nem tartom, veszítsem el a pince kulcsát és vesszek bele a vízivók locsogó táborába! Mindig népszerű, színes programeleme őszi nagyrendezvényünknek az 1994-ben alakult Kiskőrösi „Gondűző” Borlovagrend borlovagavatási ceremóniája. A borlovagrend legfontosabb nyilvánosság előtt zajló eseménye az új tagok befogadása.
Gasztronómiai programokból sem lesz hiány
Szombaton reggel fél 8-kor ünnepélyes tűzgyűjtással veszi kezdetét a Pozsonyi utcában a Kunság-Média Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló idei „Kiskőrös ízei” elnevezésű főzőverseny, amelyre 15 csapat jelentkezett. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, családok mérik össze főzőtudományukat. Az elkészült ételeket pedig „segítenek elfogyasztani” a főzőmestereknek.