II. Szüreti Mulatság ajánló: Kedvezményes ExperiDance jegyek

II. Szüreti Mulatság ajánló: Kedvezményes ExperiDance jegyek

Szeptember 26-án Kiskőrösre látogat az ExperiDance Társulat a :”Gyöngyhajú lány balladája-Omega musical” című előadásukkal. A szüreti mulatság ideje alatt, szombaton és vasárnap lehetőség lesz kedvezményesen, mindössze 5 ezer 500 forintért megvásárolni a belépőjegyek darabját.

A János Vitéz Látogatóközpont művelődési központ mellett felállított standjánál ingyenes jegyeket is nyerhetsz!

Hogyan?

A stand mellett kint lesz egy szerencsekerék, így a jegyvásárlók akár ingyenes belépőjegyet is pörgethetnek maguknak.

És ez még nem minden!

Szórólapot is fognak osztogatni a mulatságon résztvevőknek.

Aki a szórólap letéphető részét kitölti és bedobja a János Vitéz Látogatóközpont standjánál lévő gyűjtőládába, azok között páros belépőjegyet sorsol ki Domonyi László polgármester az előadásra.

A sorsolás időpontja: vasárnap 19:30-kor a nagyszínpadon, a Szürkeverebek Jazz Band koncert előtt.

Játssz és nyerj páros belépőjegyet!

A szórólap letéphető része vasárnap 18 óráig dobható be a gyűjtőládába. 

Kérjük, hogy a nyereményszelvényt a név és telefonszám feltüntetését követően add le a János Vitéz Látogatóközpont standjánál!

Ugyanis a játékban való részvétel feltétele a név és a telefonszám megadása.  

Sok sikert mindenkinek!

Hasonló cikkek

Idén is várják a 30+-os járművek szerelmeseit
A Szarvas Fogadó előtti főtéren és útszakaszon immáron 10. alkalommal szervezi meg Kecskeméti Károly segítői csapatával a veterán járművek kiállítását, vagyis a Veterán Jármű Randit. Illetve, ahogy Karesz fogalmaz: csak a 9 és feledik, mert ha jövő ilyenkor nem lesz pandémiás helyzet, az egy évtizedes évfordulót nagyobb „durranással” szeretnék megszervezni. Idén most a II. Szüreti Mulatság alkalmával a kiállításban gyönyörködhetünk, elmaradnak a társprogramok, de mindezt jövőre bepótolják.
Tánc és zene minden mennyiségben vasárnap
Népszerű, sokak által látogatott programja őszi nagyrendezvényünknek ez a két, igazán színes, pörgős, táncos, vidám esemény. Nem csak a szülők és a hozzátartozók kíváncsiak a bemutatókra, így mindig megtelik a főtér. Szeptember 5-én vasárnap 11 órakor először a Gmoser György művészeti vezető által koordinált mazsorett csoportok mutatják be legújabb parádés műsorukat a főtéren.
II. Szüreti Mulatság ajánló: Borlovagavatás
Fogadalmamat, ha meg nem tartom, veszítsem el a pince kulcsát és vesszek bele a vízivók locsogó táborába! Mindig népszerű, színes programeleme őszi nagyrendezvényünknek az 1994-ben alakult Kiskőrösi „Gondűző” Borlovagrend borlovagavatási ceremóniája. A borlovagrend legfontosabb nyilvánosság előtt zajló eseménye az új tagok befogadása.