Rendőrség - archív kapcsolódó cikkek

Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal.
Készítsetek egyénileg plakátokat a "Így közlekedtek ti!" témában digitális technikát alkalmazva, saját ötletekkel, saját fotókat, rajzokat felhasználva.
A "Gyors és megbízható vezetői engedély" Facebook oldal személyes adatokat gyűjt és előleg átutalását kéri. Az oldal mögött nincs Magyarországon bejegyzett vállalkozás. Az oldal által megadott számlaszám egy online pénzküldéssel foglalkozó cég (Wise) kezelésében van.
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsot a Kormány 2011. április 12-én hozta létre, mely napot a Bűnmegelőzés Napjaként ünnepeljük. E napon a bűnmegelőzés helyi képviselői országszerte bemutatják a közvetlen környezetükben folyó munkát a bűnmegelőzésre irányítva a figyelmet.
Február 21. - Az Egységes Európai Segélyhívó Szám napja Az Európai Unió tagállamaiban minden évben február 11-én tartják az Egységes Európai Segélyhívó Szám Napját, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a segélyhívó szám fontosságára és megfelelő használatára.
Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal. 
Az interneten terjedő veszélyek aktiválásához legtöbb esetben a felhasználó közreműködése is szükséges. Olyan ez, mint egy csapda, ami csak akkor lép működésbe, ha az áldozat belelép.
Az internetet egyre fiatalabb korban, sok esetben akár már 6 éves kor alatt kezdik használni a gyermekek és a tudatosság, élettapasztalatuk hiánya miatt fokozottan veszélyeztetettek.
Az internet virtuális tér, de a következmények valósak!
Egyre több idős személy használ digitális szolgáltatásokat, rendelkezik okostelefonnal és bankkártyával. Sok esetben nem képesek felismerni az őket fenyegető veszélyeket, ezért a fiatalabb korosztály, gyerekeik, unokáik segítségére van szükség a biztonságuk megteremtéséhez!