Solti Árpád lemezbemutató koncert

Solti Árpád lemezbemutató koncert

Solti Árpád - Shut it Down feat Harcsa Veronika lemezbemutató koncert

Időpont: 2020. október 29. 19:00

Helyszín: Fröccs Café & Bistro (6200 Kiskőrös Dózsa György út 38.)

Zeneszerző: Solti Árpád

Ének - Harcsa Veronika
Hárfa - Razvalyaeva Anasztázia
Kürt - Opauszki Gergely György
Fuvola - Bán Máté
Klarinét - Szűcs Péter
Timpani - Palotás Gábor
Vezényel - Derecskei András

Jegyár: 1000.- Ft


www.mzk.hu | 06-20-4211989 | www.facebook.com/Froccskiskoros

Hasonló cikkek

Kiskőrös Város Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal indítja el első fotópályázatát, amely a „Virágzó Kiskőrös” nevet viseli. A fotópályázat célja, hogy felhívjuk a lakosság és a városba látogatók figyelmét a nagy gondossággal megtervezett és kialakított, közterületen elhelyezett virágkompozíciókra, amelyek által kulturált és egyben vonzó kép alakul ki településünkről. A verseny célja továbbá a településen élők összefogásának ösztönzése, életminőségük javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, valamint a természeti és az épített örökség megőrzése és gyarapítása.
Az egyik legrangosabb nemzetiségi kitüntetést kapta meg július 3-án a Szivárvány Szlovák Táncegyüttes. A Tardoson megrendezett Magyarországi Szlovákok Napján az Országos Szlovák Önkormányzat által adományozott „Nemzetiségünkért” díjat vehette át Markó Jánosné egyesületi elnök, valamint Kővágó Zsolt művészeti vezető. A díjat azok az együttesek, csoportok, magánszemélyek kapják, akik hosszú ideje magas színvonalon tevékenykednek annak érdekében, hogy a Magyarországon élő szlovák nemzetiség zene-, tánc- és viseletkultúrája, identitása és hagyománya megmaradhasson és átöröklődhessen a fiatal generáció számára.
A több mint húsz éve, minden évben megrendezésre kerülő - a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szervezésében megvalósuló - Képzőművészeti Alkotótábornak idén az előző évektől eltérően a Császártöltési Kulcsosház adott otthont. A meghívott művészeknek június 17-24-ig volt lehetőségük elmerülni a táj szépségében és az alkotói folyamatokban. Az egy héten át zajló munkában résztvevő Bács-Kiskun megyei művészek azon túl, hogy megoszthatták egymással tapasztalataikat, inspiratív gondolataikat, megismerkedhettek a testvérmegyékből delegált külföldi alkotókkal.