Solti Árpád lemezbemutató koncert

Solti Árpád lemezbemutató koncert

Solti Árpád - Shut it Down feat Harcsa Veronika lemezbemutató koncert

Időpont: 2020. október 29. 19:00

Helyszín: Fröccs Café & Bistro (6200 Kiskőrös Dózsa György út 38.)

Zeneszerző: Solti Árpád

Ének - Harcsa Veronika
Hárfa - Razvalyaeva Anasztázia
Kürt - Opauszki Gergely György
Fuvola - Bán Máté
Klarinét - Szűcs Péter
Timpani - Palotás Gábor
Vezényel - Derecskei András

Jegyár: 1000.- Ft


www.mzk.hu | 06-20-4211989 | www.facebook.com/Froccskiskoros

Hasonló cikkek

Meghívó a ROM-RKT-21-B-0009 ”Vers karcok, Kunhegyesi Ferenc festőművész, költő verseskötet és grafikai kiadványa" című pályázat keretein belül Kunhegyesi Ferenc Karculatok c. verses és grafikai albumának bemutatójára.
Kiskőrös Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata 2020. évben nyújtott be pályázatot a hagyományok bemutatását szolgáló, kisebbségek közösségeinek aktivitását erősítő tevékenységek támogatására, amely kedvező elbírálást nyert.
Kiskőrös Város Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal indítja el első fotópályázatát, amely a „Virágzó Kiskőrös” nevet viseli. A fotópályázat célja, hogy felhívjuk a lakosság és a városba látogatók figyelmét a nagy gondossággal megtervezett és kialakított, közterületen elhelyezett virágkompozíciókra, amelyek által kulturált és egyben vonzó kép alakul ki településünkről. A verseny célja továbbá a településen élők összefogásának ösztönzése, életminőségük javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, valamint a természeti és az épített örökség megőrzése és gyarapítása.