Sajtóközlemény - Művelődési Központ

Az ünnepélyes nyitó rendezvénnyel ma kezdetét veszi
a Kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ fejlesztése.megnyitó 1

megnyitó 2


A Dél-alföldi Operatív Program keretein belül meghirdetett „Közösségi terek felújítása" pályázati eljárás Kiskőrös Város Önkormányzata művelődési házának felújítására és infrastrukturális fejlesztésére nyert vissza nem térítendő támogatást, melynek összege 49 500 000 Ft.

A projekt során a város középpontjában lévő művelődési házat közösségi térré alakítják át, megoldva egyúttal az akadálymentesítést is. Az épület belső tere átalakításra és felújításra kerül. A projekt várhatóan 2012. március 31-én fejeződik be. Az építési beruházás főbb elemei: az elektromos hálózat felújítása, lift elhelyezése a szintek között a mozgásukban korlátozott emberek részére.

A támogatásból megvalósul a világítás energiatakarékossá tétele a világító armatúrák cseréjével, emeleten található nyílászárók cseréje. A földszinten lévő klubhelyiségek összenyitásával kialakításra kerül a közösségi terem és klub mozi korszerű hangtechnikával. Az emeleti klubhelyiségek felújításra kerülnek, megtörténik a padlóburkolatok cseréje és az emeleti galéria és főlépcsőkorlát felújítása.

2011. október 06.
 

További információ: Domonyi László polgármester
Tel.: (78) 311 122

Hasonló cikkek

Szeretettel hívjuk és várjuk a vállalkozókat 2024. június 11-én 17:00 órai kezdettel a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ, földszint 2-es termében tartandó vállalkozói fórumra.
Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál 2024
Színes programokkal, koncertekkel és versenyekkel vár mindenkit a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál 2024-ben is!
Kamarazenei Estek Hagyományteremtő Hangversenysorozat Kiskőrösön
Hagyományteremtő Hangversenysorozat Kiskőrösön