Sajtóközlemény - Művelődési Központ

Az ünnepélyes nyitó rendezvénnyel ma kezdetét veszi
a Kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ fejlesztése.megnyitó 1

megnyitó 2


A Dél-alföldi Operatív Program keretein belül meghirdetett „Közösségi terek felújítása" pályázati eljárás Kiskőrös Város Önkormányzata művelődési házának felújítására és infrastrukturális fejlesztésére nyert vissza nem térítendő támogatást, melynek összege 49 500 000 Ft.

A projekt során a város középpontjában lévő művelődési házat közösségi térré alakítják át, megoldva egyúttal az akadálymentesítést is. Az épület belső tere átalakításra és felújításra kerül. A projekt várhatóan 2012. március 31-én fejeződik be. Az építési beruházás főbb elemei: az elektromos hálózat felújítása, lift elhelyezése a szintek között a mozgásukban korlátozott emberek részére.

A támogatásból megvalósul a világítás energiatakarékossá tétele a világító armatúrák cseréjével, emeleten található nyílászárók cseréje. A földszinten lévő klubhelyiségek összenyitásával kialakításra kerül a közösségi terem és klub mozi korszerű hangtechnikával. Az emeleti klubhelyiségek felújításra kerülnek, megtörténik a padlóburkolatok cseréje és az emeleti galéria és főlépcsőkorlát felújítása.

2011. október 06.
 

További információ: Domonyi László polgármester
Tel.: (78) 311 122

Hasonló cikkek

Önálló stand up show Hajdú Steve-vel a Petőfi Sándor Művelődési Központ szervezésében.
Szabadtéri színház a Négy Arc Produkció előadásában. Helyszín: Petőfi Sándor Művelődési Központ előtti főtér, KiskőrösIdőpont: 2021. július 18. (vasárnap) 20:00
Időpont: június 26. (szombat) 16:00 óraHelyszín: Kiskőrös, Főtér