Közlemény a 2022. június 26. napjára kitűzött időközi önkormányzati képviselő választás eredményéről

Kiskőrös városban a 4. számú egyéni választókerületben a 2022. június 26. napjára kitűzött időközi önkormányzati képviselő választás nem jogerős eredményéről az alábbi tájékoztatást teszem közzé:

Az egyéni választókerületi jelöltek eredményei:

1. Martinkó Zsolt Fidesz-KDNP (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt) 210 szavazat
  2. Dr. Kudron-Tonigold Nándor (Megoldás Mozgalom) 53 szavazat
  3. Gmoser István (Független jelölt) 342 szavazat

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 14. §-a alapján az egyéni választókerületben az a jelölt lesz képviselő, aki a legtöbb érvényes szavazatot kapta.

Kiskőrös, 2022. május 27.

Dr. Turán Csaba
a Helyi Választási Iroda vezetője

Közlemény időközi önkormányzati képviselő választás eredményéről
224.99 KB
kozlemeny-idokozi-valasztas-eredmenyerol.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2022. augusztus 11-én.
A Kőrös-Körül Nők Egyesület 2020. évben nyújtott be pályázatot „Települési és tematikus együttműködési programok támogatása” pályázati felhívásra, amely kedvező elbírálást nyert. A pályázat megvalósításához a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01604 projekt keretében 2 000 000 Ft támogatási összeget biztosított.
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2022. augusztus 5-én.