Fuss az egészségedért - Libafutam - 2022. november 12.

Fuss az egészségedért - Libafutam - 2022. november 12.

A futás mint az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb életmódsport, bárki számára elérhető és végezhető és nagyban hozzájárul a testi-lelki jólét fenntartásához. Ennek megfelelően a sportág népszerűsítése érdekében Kiskőrös rajt - cél szervezéssel futóverseny kerül megrendezésre 5 km, 10 km és 21 km távokon.

Fuss az egészségedért nagyrendezvény 2022. november 12-én szombaton Kiskőrösön.

Helyszín: Kiskőrös város főtere, Petőfi tér, a Petőfi Sándor Művelődési Központ előtti tér.

Program:

09:45 - 10:45 Libafutam helyszíni regisztráció a Tourinform Iroda előtt, az árkád alatt. A versenyen bokachip-es időmérés lesz, melyet a regisztráció során kapnak meg a résztvevők.
10:45 Közös bemelegítés
11:00 Rajt! Libafutam futóverseny 5, 10 és 21 km-es távokon Akasztó irányában a kerékpárúton.

A versenyközpontnál elhelyezett monitoron, illetve QR kódos linken keresztül folyamatosan frissülnek az eredmények, melyek itt érhetőek el: https://www.raceresult.hu/hu/event/show/437

13:30-tól 10 és 21 km eredményhirdetés, díjátadó a téren felállított színpadon. A legkisebb távon (5 km) eredményhirdetés a befutást követően.

Előzetes regisztráció november 10-ig a következő linken: https://www.e-nevezes.hu/hu/esemeny/show/437

Akik előzetesen online regisztrálnak ajándékcsomagot kapnak, mely átvehető a helyszíni regisztrációnál.

FONTOS! A helyszíni regisztrációnál azoknak is meg kell jelenni, akik online regisztráltak, mivel a bokachipet és rajtszámot és az ajándékcsomagot ott fogják megkapni.

A frissítő pontokon kollégáink ( 5 km, 10,5 km ) vízzel, izotóniás itallal, almával várják Önöket.  A befutóban meleg teával, zsíroskenyérrel és ajándékkal várjuk a résztvevőket!

Útvonal:

A rajtot követően forduljanak jobbra Akasztó irányába a kerékpárút nyomvonalát követve. A verseny egyenesen a Dózsa György úton halad végig, nem kell befutni a Battyhány utcába. Egyenesen futnak ki a városból Akasztó feléa 2,5km, 5 km, 10,5 km-es fordítóikig. 

A verseny végig a kerékpárút nyomvonalát követi, kérjük tegyék ezt Önök is!  A versenyen részt venni kizárólag a KRESZ szabályainak betartásával lehet!

A futóversenyen való részvétel ingyenes! Sok szeretettel várunk minden kedves sportolni vágyót!

Hasonló cikkek

Lélekketrec - Eladott Álmok Interaktív Kiállítás 2024. február 22 - március 4.
XXVIII. Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borverseny 2024. április 5. péntek
Petőfi Sándor Városi Könyvtár - 2024.02.15. 16:30