Városi Könyvtár - archív kapcsolódó cikkek

A kiskőrösi történetírás hivatalos lapja - Várostörténeti folyóirat - Megjelenik kéthavonta
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel várja Önt és családját, barátait Kothencz Henrietta - Az élet lovas oldala című könyvének felolvasóestjére.
Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a március 15-i munkaszüneti napra való tekintettel a Petőfi Sándor Városi Könyvtár nyitva tartása az alábbiak szerint változik: 2019. 03. 15. péntek: Zárva2019. 03. 16. szombat: Zárva
Tisztelt Látogatóink! Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a decemberi munkaszüneti napokra való tekintettel az alábbiak szerint változik nyitva tartásunk.
Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az október 23-i munkaszüneti napra való tekintettel az alábbiak szerint változik nyitva tartásunk.
A kiskőrösi Petőfi Sándor Városi Könyvtár programjai az Országos Könyvtári Napok (2018. október 1-7.) és Könyves Vasárnap (október 7.) keretében.
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Várostörténeti albizottság tisztelettel meghívja a Kiskőrös 300 emlékév keretében tartandó 1848 - 49 Kiskőrös életében c. helytörténeti előadásra.
Tisztelt Látogatóink! Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Húsvét ünnepe alatt az alábbiak szerint változik nyitvatartásunk:
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár nyitva tartása a március 15-i munkaszüneti napra való tekintettel az alábbiak szerint változik.