A kiskőrösi bölcsőde fejlesztésének befejezése

A kiskőrösi bölcsőde fejlesztésének befejezése

A bölcsődei intézmények beruházásainak célirányos támogatása, a minőségi oktatás megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében valósult meg a Kiskőrösi bölcsőde fejlesztése. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 5.877.672 forint európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

A fejlesztés eredményeként az alapellátás mind az igénybevevők, mind a dolgozók komfortérzetét, illetve munkafeltételeit javítják. A fejlesztés célja az volt, hogy a versenyképes tudás megszerzéséhez szükséges alapkompetenciák és ismeretek megszerzése, a gyermekek kulcskompetenciáinak kialakítása érdekében a bölcsődei intézmények eszközökkel való ellátottságának javítása megvalósuljon. A fejlesztés hozzájárul a régión belüli társadalmi kohézió megvalósításához, hiszen előtérbe helyezi az integrált oktatást, ezáltal a fejlődés korai szakaszában is kialakítja a gyermekekben a toleranciát.

A bölcsőde tárgyi eszközeinek modernizálása volt a cél azért, hogy az oktatás színvonala ne csupán szinten tartható legyen, hanem emelkedjen is.

A fejlesztés támogatja a pedagógiai reformfolyamatokat is.

A projekt szakmai-műszaki tartalma a választott önállóan támogatható és önállóan nem támogatható tevékenységek körének a bemutatásával együtt:

Bútorok, konyhai berendezések, óvodai játékok, fejlesztő eszközök beszerzése; épület-, mosdó-, mellékhelyiség- és kültéri felújítás), párakapu létesítése.

A projektről bővebb információt a www.kiskoros.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Domonyi László - polgármester
Kiskőrösi Város Önkormányzata
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 1.
78/513-120/202
E-mail: polgarmester [kukac] kiskoros [pont] hu

252.75 KB
zaro-sajtokozlemeny.pdf

Hasonló cikkek

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kiskőrös Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló 24/2013. (XII.19) önk. rendelete alapján a Közszolgálati Tisztviselők napja július 1-je a Polgármesteri Hivatalban munkaszüneti nap. 2020. július 1., szerdán a Polgármesteri Hivatalban nincs ügyfélfogadás.
1 fő kereskedelmi tervező, szervező (2533) Imrehegy 1 fő munka és termelésszervező (3161) Imrehegy 1 fő ügyviteli alkalmazott (4190) Kaskantyú 1 fő egyéb mns ipari és építőipari foglalkozás (7919) Imrehegy 1 fő egyéb gépkezelő (profilgyártó gépsor) 8329 Soltvadkert
Az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló „1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő munkakörének betöltésére.