Villamos hálózatok körüli gallyazás

Villamos hálózatok körüli gallyazás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Tájékoztatjuk, hogy lakókörnyezetében partnerünk 2020. 11. 16.-naptól megkezdi a közcélú villamos hálózatot veszélyeztető fák terv-szerű, éves gallyazását. A faágak eltávolítása kizárólag a hálózat mentén fog megtör-ténni, elsődleges célja a zavartalan villamosenergia-szolgáltatás biztosítása. A levágott faágak elszállításáról gallyazó partnerünk az Önkormányzattal egyeztetett módon gondoskodni fog. Kérjük, együttműködésével támogassa partnerünk munkáját!

Tudnivalók a gallyazásról

Társaságunk egész évben gondoskodik a légvezetékeket veszélyesen megközelítő fák gallyazásáról. Ön is sokat tehet a zavartalan villamosenergia- szolgáltatás, valamint saját és vagyontárgyai biztonsága érdekében, az ingatlanán lévő és az elektromos vezetékekhez közeli növények és faágak gallyazásával. Javasoljuk, hogy a gallyazást bízza gyakorlattal rendelkező szakemberre. A megfelelő szakember ismeretének hiányában ügyfélszolgálatunktól megkaphatja gallyazó partnereink elérhetőségeit. A gallyazás költségét a szolgáltatás megrendelője viseli.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gallyazási beavatkozás idejére, az élet védelme és a vagyonbiztonság meg-őrzése érdekében az elektromos hálózatot feszültség mentesíteni szükséges. Gallyazási szándékáról szóló bejelentését Társaságunk 06 62 565 600 számon elérhető telefonos ügyfélszolgálatán, az e-vonal 7. menüpontjában fogadjuk. A feszültség-mentesítés térítésmentes. AZ NKM Áramhálózati Kft. azon dolgozik, hogy a villamosenergia-szolgáltatás még a legviharosabb napokon is folyamatos és zavartalan legyen. Ehhez elkerülhetetlen a villamos hálózat biztonsági övezetét elérő fák és a hálózatba benyúló ágak galylyazása, valamint a növényzet biztonsági ritkítása.

NKM Áramhálózati Kft.

Tájékoztató ingatlantulajdosok részére - NKM gallyazás
688.75 KB
tajekoztato-ingatlantulajdosok-reszere-nkm-gallyazas-presidente-kft.pdf
Gallyazási tájékoztató
291.96 KB
gallyazasi-tajekoztato-presidente-kft.pdf
Belterületi gallyazás bejelentés
626.73 KB
belteruleti-gallyazas-bejelentes-kiskoros.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2021. május 14-én.
Ezúton értesítem Önöket, hogy a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú "A Széles út aszfalt burkolattal történő ellátása" kivitelezési munkálatai kapcsán 2021. 05. 13.-tól 2021. 05. 21-ig az érintett útszakaszok lezárásra kerülnek.
Tánc közben szárnyal lélek, kiváló hangulatjavító és az egészségre is jótékony hatással van. Ha szeretnél otthon táncra perdülni, akkor Youtube-on keress rá „Szenior örömtánc Antal Ildivel'-re, válassz egy tetszőleges videót s útmutatásával az otthonodban már mozoghatsz is.