Villamos hálózatok körüli gallyazás

Villamos hálózatok körüli gallyazás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Tájékoztatjuk, hogy lakókörnyezetében partnerünk 2020. 11. 16.-naptól megkezdi a közcélú villamos hálózatot veszélyeztető fák terv-szerű, éves gallyazását. A faágak eltávolítása kizárólag a hálózat mentén fog megtör-ténni, elsődleges célja a zavartalan villamosenergia-szolgáltatás biztosítása. A levágott faágak elszállításáról gallyazó partnerünk az Önkormányzattal egyeztetett módon gondoskodni fog. Kérjük, együttműködésével támogassa partnerünk munkáját!

Tudnivalók a gallyazásról

Társaságunk egész évben gondoskodik a légvezetékeket veszélyesen megközelítő fák gallyazásáról. Ön is sokat tehet a zavartalan villamosenergia- szolgáltatás, valamint saját és vagyontárgyai biztonsága érdekében, az ingatlanán lévő és az elektromos vezetékekhez közeli növények és faágak gallyazásával. Javasoljuk, hogy a gallyazást bízza gyakorlattal rendelkező szakemberre. A megfelelő szakember ismeretének hiányában ügyfélszolgálatunktól megkaphatja gallyazó partnereink elérhetőségeit. A gallyazás költségét a szolgáltatás megrendelője viseli.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gallyazási beavatkozás idejére, az élet védelme és a vagyonbiztonság meg-őrzése érdekében az elektromos hálózatot feszültség mentesíteni szükséges. Gallyazási szándékáról szóló bejelentését Társaságunk 06 62 565 600 számon elérhető telefonos ügyfélszolgálatán, az e-vonal 7. menüpontjában fogadjuk. A feszültség-mentesítés térítésmentes. AZ NKM Áramhálózati Kft. azon dolgozik, hogy a villamosenergia-szolgáltatás még a legviharosabb napokon is folyamatos és zavartalan legyen. Ehhez elkerülhetetlen a villamos hálózat biztonsági övezetét elérő fák és a hálózatba benyúló ágak galylyazása, valamint a növényzet biztonsági ritkítása.

NKM Áramhálózati Kft.

Tájékoztató ingatlantulajdosok részére - NKM gallyazás
688.75 KB
tajekoztato-ingatlantulajdosok-reszere-nkm-gallyazas-presidente-kft.pdf
Gallyazási tájékoztató
291.96 KB
gallyazasi-tajekoztato-presidente-kft.pdf
Belterületi gallyazás bejelentés
626.73 KB
belteruleti-gallyazas-bejelentes-kiskoros.pdf

Hasonló cikkek

Láss a mosoly mögé, nézz a smink alá! Hívd a 112-es telefonszámot, hogy jelezd a kapcsolati erőszakot.
A Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft télesítési tájékoztatója.
5 fő  tehergépkocsi-vezető (8417) Izsák 10 fő gépkocsi rakodó (9211) Izsák 1 fő adminisztrátor (4112) Izsák