Safer Internet Day - Biztonságos Internet Nap 2021

Safer Internet Day - Biztonságos Internet Nap 2021

A digitális tanulás és fejlődés elengedhetetlen: Teremtsen értéket használatával!

A Biztonságos Internet Nap – Safer Internet Day (SID) – célja, hogy az Európai Unió Safer Internet Program (SIP) akciótervének keretein belül több mint 150 országban minden évben ugyanazon a napon hívja fel a figyel-met az internet előnyeire és veszélyei-re.

A világnap lehetőség teremt és buzdítja a gyermekeket, fiatal vagy felnőtt korosztályt, szülőket és nagyszülőket olyan pozitív tartalmak létrehozására, melyeket később a családban, iskolában, barátokkal is megoszthatnak, és az ismeretszerzés, szórako-zás mellett hasznosnak, értékteremtőnek is bizonyulnak.

Az internet használatához elengedhetetlen néhány alapfogalom és az alapvető mű-ködési elv ismerete, hogy biztonságosan legyünk jelen a világhálón.

A Rendőrség az oktatók részére ajánlja az alábbi digitális kiadványt, mely részletek-be menően taglalja az internet és adatbiztonsághoz kapcsolódó fogalmakat és aján-lásokat:


A digitális bitonságról https://www.szamalk-szalezi.hu/wp-content/uploads/2020/10/A_digitalis_bi...


A kiadvány a fentiek mellett segítséget nyújt a gyerekeknek, fiata-loknak a digitális eszközök és az internet biztonságos, tudatos és értékteremtő használatában.

Biztonságos Internet Nap 2021 - Együtt egy jobb internetért!


Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály Kecskemét

6000 Kecskemét, Batthyány u. 14., Postacím: 6001 Kecskemét, Pf.:302 Tel:76/513-300/30-27, BM: 33/30-27, BM 33/30-98, Mobil:: +3620/560-5146

e-mail: elbir [kukac] bacs [pont] police [pont] hu web: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes

Safer Internet Day - Biztonságos Internet Nap
888.15 KB
safer-internet-day-biztonsagos-internet-nap.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2021. február 26-án.
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2021. február 19-én.
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozók ügyeinek gyorsabb intézése érdekében kihelyezett ügyfélfogadási napot tart Kiskőrösön.