Mezőgazdasági kisüzemek támogatása - VP2-6.3.1-20

Mezőgazdasági kisüzemek támogatása - VP2-6.3.1-20

Magyarország Kormányának felhívása a vidéki térségekben működő mezőgazdasági vállalkozások1 piaci pozíciójának stabilizálására és termékszerkezetének fejlesztésére irányul, az általuk megtermelt alapanyagok feldolgozásának és a hagyományos, kézműves termékeik előállítási technológiájának korszerű megvalósítása érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a környezethatékonyság növelését, valamint a jövedelemszerzés és a foglalkoztatás erősítését a vidéki területeken. A cél elérését a Kormány a vidéki térségekben működő mezőgazdasági vállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

A felhívás egy új szakasszal került kiegészítésre, így a támogatási kérelmek benyújtására a hetedik szakasz keretében, 2022. november 17. - 2022. november 30. között van lehetőség.

További információ: www.palyazat.gov.hu/vp2-631-20-mezgazdasgi-kiszemek-tmogatsa-1

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2023. december 1-én.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Képviselő-Testület 128/2023. számú határozata alapján a Polgármesteri Hivatalban 2023. december 27. napjától 2024. január 1. napjáig igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet ideje alatt a Hivatal zárva tart, nincs ügyfélfogadás.
Adventi Gyertyagyújtás a főtéri koszorúnál