Meghívó lakossági fórumra

Meghívó lakossági fórumra

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek!

A helyi építési szabályzat (HÉSZ) - és a kapcsolódó településszerkezeti terv - módosítását 2023. június 21.-i ülésén indította el a Képviselő-testület.

A tervezett kerékpárúthoz kapcsolódó módosítást részletesen ismertető véleményezési dokumentáció 2024. február 14. napjától megtekinthető Kiskőrös Város honlapján https://kiskoros.hu/varoskep/nyilvanossag/hirdetmenyek, illetve a papíralapú dokumentáció elérhető a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal emelet 9. számú helyiségében.

A tervezett módosítás véleményezése a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 65. § és 68. § előírásai szerint történik. A partnerek (lakosság, gazdasági-, civil szervezetek) a tervezett módosítással kapcsolatban az alábbiak szerint fejthetik ki véleményüket:

• február14. napjától február 23. 14,00 óráig írásban az alábbi módon:

o papíralapon Polgármesternek címezve, Kiskőrös Város Önkormányzatának címére (6200 Kiskőrös, Petőfi Sándor tér 1.) történő megküldéssel vagy,
o elektronikus levélben a vagyongazdalkodas [kukac] kiskoros [pont] hu /foepitesz [kukac] kiskoros [pont] hu e-mail címre történő megküldéssel.
 

Hasonló cikkek

Kiskőrös Város Polgármestere és a választókerület önkormányzati képviselője lakossági fórum keretében tájékoztatást tart a 2024. évi költségvetésről, a város fejlesztéseiről, működéséről és a választópolgárokat érintő aktuális kérdésekről.
Dél-alföldi Ivóvízmminőség-javíító Program