Kiskőrösi Hírek - 2021. októberi szám

Kiskőrösi Hírek - 2021. októberi szám

Megjelent Kiskőrös város ingyenes közéleti és kulturális havilapjának - a Kiskőrösi Híreknek - a 2021. októberi száma.

Kiskőrösi Hírek - 2021. októberi szám
7.89 MB
kiskorosi-hirek-2021-oktober.pdf

Hasonló cikkek

Kiskőrös Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata 2020. évben nyújtott be pályázatot a hagyományok bemutatását szolgáló, kisebbségek közösségeinek aktivitását erősítő tevékenységek támogatására, amely kedvező elbírálást nyert.
Megszűntek az áldatlan állapotok
Évekkel ezelőtt nyolc ponton is szelektív hulladékgyűjtő szigetek tették lehetővé a városban a lakossági szelektív hulladékgyűjtést. Akkor még a családi házakban élők nem kaptak szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas edényeket- adott tájékoztatást Schäffer Tamás, a Kőröskom Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
Pályázati támogatással fasort is ültetnek
Már egy évtizede elhanyagolt a járda a Kossuth Lajos utca végén a vasúti átjáró előtt. Elkészült az Izsáki úti kerékpárút, és azt tapasztaltuk, hogy a kerékpárosok már birtokba is vették az új közlekedési lehetőséget. Ha továbbhaladnak a vasúti átjárón, ezen a nem túl jó állapotban lévő járdaszakaszon kerékpároztak tovább. A járda minőségére nagyon sok kritikai észrevétel érkezett hozzánk az utóbbi hetekben - adott tájékoztatást Szedmák Tamás alpolgármester, az érintett választókerület önkormányzati képviselője.