Jelszóhasználati tippek

Jelszókezelő alkalmazás

Használjon jelszókezelő alkalmazást! Elég egy jelszót megjegyeznie az alkalmazásba történő belépéshez. A többit jelszavát biztonságosan tárolhatja alkalmazásban.


Közösségi oldalak

Állítson be erős hosszú és bonyolult jelszót a közösségi oldalaiahoz (Google, Facebook) és tárolja el azokat jelszókezelő alkalmazásban!


Single sign-on (SSO)

Használja Google/Facebook fiókját belépésre más oldalakon, ahol lehetséges! Biztonságosabb és kényelmesebb, mint regisztrálni.


Egyedi jelszavak

Ahol az SSO-ra nincs lehetőség, ott erős és oldalanként különböző jelszavakat használjon, és ezeket tárolja a jelszókezelő alkalmazásban!


Rossz jelszó

Név, születési dátum, házi kedvenc, kedvenc csapat vagy előadó. Egymást követő betűk vagy számok: qwertz, abc123.


Védje jelszavát!

Jelszavát ne adja meg senkinek, ragassza fel monitorra, billentyűzet aljára, asztali naptár hátuljára! Tartsa titokban!


Országos Rendőr-főkapitányság

Jelszóhasználati tippek
685.64 KB
jelszohasznalati-tippek.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2021. május 14-én.
Ezúton értesítem Önöket, hogy a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú "A Széles út aszfalt burkolattal történő ellátása" kivitelezési munkálatai kapcsán 2021. 05. 13.-tól 2021. 05. 21-ig az érintett útszakaszok lezárásra kerülnek.
Tánc közben szárnyal lélek, kiváló hangulatjavító és az egészségre is jótékony hatással van. Ha szeretnél otthon táncra perdülni, akkor Youtube-on keress rá „Szenior örömtánc Antal Ildivel'-re, válassz egy tetszőleges videót s útmutatásával az otthonodban már mozoghatsz is.