Így közlekedtek ti! - pályázati felhívás

Így közlekedtek ti! - pályázati felhívás

Készítsetek egyénileg plakátokat a "Így közlekedtek ti!" témában digitális technikát alkalmazva, saját ötletekkel, saját fotókat, rajzokat felhasználva.

A pályaműveknek a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatniuk gyalogos, kerékpáros és közösségi tömegközlekedés során.

Méret: Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a kiválasztott pályaművekből 70x100 cm méretű (álló) plakátok készülnek, dolgozzatok a lehető legnagyobb felbontással. (Például, ha a képméretet 70x100 cm-re állítod be, akkor min. 200 dpi felbontás kell. 35x50 cm képméret esetén min. 400 dpi-re van szükség.)

Beküldés email címe: bacsközlekedes [kukac] gmail [pont] com A pályázatra beküldött alkotások elküldésekor a neveteket, az életkorotokat, telefonszámotokat, (szülő/törvényes képviselőtök nevét és telefonszámát abban az esetben, ha nem vagy nagykorú) írjátok meg.

A legjobb alkotások kiállításra kerülnek!

A beküldött pályaművek közül az a három alkotás kerül díjazásra, amelyeket a független zsűri kiválaszt.

Nyereményük 10. 000 Ft értékű ajándékutalvány.

Beküldési határidő: 2022. 05. 15. éjfélig

Életkor: 16-100 éves korig

Technika: nagy felbontású digitális alkotások (fotó, rajz, montázs … ) - plakát

Így közlekedtek ti! - pályázati felhívás
536.18 KB
palyazati-felhivas-2022iv-11.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2022. május 19-én.
Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal.
Mit tegyen, ha ellopták bankkártyáját Amennyiben bankkártyája elveszett, ellopták vagy az bármely módon kikerült ellenőrzése alól, akkor intézkedjen a bankkártya letiltására. Ezzel akadályozhatja meg, hogy a bankszámláján lévő pénzt illetéktelenek leemeljék. Amennyiben lopás történt, azt jelezze a rendőrségen is!