Így közlekedtek ti! - gyermekrajz-pályázat

Így közlekedtek ti! - gyermekrajz-pályázat

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága - az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján - gyermekrajz-pályázatot hirdet „Így közlekedtek ti!” címen, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témakör megkötés nincs.

Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

Az alkotásokat egyénileg kell elkészíteni.

A pályamunkákat a területileg illetékes Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottságához (VBB) kell beküldeni az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola / óvoda megnevezése) feltüntetésével, legkésőbb 2022. május 5-ig.

A VBB-k az általuk zsűrizett és kiválasztott legjobb alkotásokból 2022. május 20-ig kategóriánként 3-3 pályaművet továbbítanak a második fordulóra a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz (MBB).

Az MBB szakmai zsűrije által kiválasztott nyertesek nevét és pályaműveit 2022. június 3-án a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzés Facebook oldalán tesszük közzé.

1-3. díj: kategóriánként tárgyjutalom, melyet az alkotók a területileg illetékes Balesetmegelőzési Bizottság titkárától vehetnek át.

A pályaműveket nem őrizzük meg és nem küldjük vissza.

Így közlekedtek ti! - felhívás
318.24 KB
palyazati-felhivas-rajz-mbb-2022i26.pdf

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2022. május 19-én.
Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal.
Mit tegyen, ha ellopták bankkártyáját Amennyiben bankkártyája elveszett, ellopták vagy az bármely módon kikerült ellenőrzése alól, akkor intézkedjen a bankkártya letiltására. Ezzel akadályozhatja meg, hogy a bankszámláján lévő pénzt illetéktelenek leemeljék. Amennyiben lopás történt, azt jelezze a rendőrségen is!