Domonyi László

Domonyi László

KISKŐRÖS VÁROS POLGÁRMESTERE

Tanulmányok:

  • Vegyipari Szakiskola Veszprém
  • Keszthelyi Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar (agrárkémia szak) 1987

Betöltött munkakörök

  • Növényvédelmi szakirányító Páhi, Petőfi TSZ, 1987
  • KOFRUCT Kft. telepvezetője
  • Egyéni vállalkozó 1995

Politikai pályaút

1994-ben a kiskőrösi FIDESZ alapító tagjaként kezdtem politikai tevékenységemet.

2005-től a FIDESZ helyi szervezetének elnökeként tevékenykedem.

Önkormányzati tevékenységem

1994 - 1998 Kiskőrös Város Képviselő-testülete Gazdasági és Költségvetési Bizottságának külsős tagjaként vettem részt az Önkormányzat munkájában.

1998-tól Önkormányzati képviselőként a város közéletének szervezésében még aktívabban szerepet vállaltam. A város alpolgármestereként négy évig segítettem a város politikai menedzsmentjének munkáját.

2006-tól Kiskőrös Város Polgármestereként irányítom, szervezem a város közösségének életét, elősegítem munkámmal az önkormányzati feladatellátást.

A Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás elnökeként a települések összefogásának elősegítése, a közfeladatok színvonalasabb teljesítése a munkám legfőbb célja

Családi állapotom

Nős vagyok, három gyermek édesapja. Feleségem Domonyiné Borbényi Katalin szakvizsgázott gyógypedagógus.

Munkám során elsődleges célom az, hogy szülővárosom dinamikus fejlődésének érdekében mindent megtegyek, elősegítsem a város hosszú távú célkitűzéseinek megvalósulását, amely biztosítékot jelent az itt élők számára a megélhetés, a munkahelymegtartás, a fiatalok „itthon” maradása szempontjából. Fontos ez azért, mert így városunk a jövő nemzedéke számára képes lesz az értékeit megőrizni, és újakat teremteni.