Dénes István

Dénes István

Születési hely, idő: Kecskemét, 1989.03.15

Tanulmányok

Pannon Egyetem- Gazdálkodástudományi Kar, gazdálkodási és menedzsment szak, közgazdász (2010)

Petőfi Sándor Gimnázium Kiskőrös (2007)

Munkatapasztalatok

Tanulmányaim befejezését követően egy húsipari nagyvállalatnál a külföldi beszerzésekért feleltem, 2015 óta belföldi feldolgozóüzemeket és üzleteket látunk el húsipari alapanyagokkal.

Közéleti szerepvállalásra való indíttatás

Nagypapám elismert kádármesterként tevékenykedett hosszú évtizedekig, édesapám borász és a környék egyik legnagyobb szőlőfelvásárlója volt családi vállalkozásunk eladásáig. Édesanyám a Kiskőrösi Evangélikus Középiskola Harangvirág Óvodájának vezetője. Testvérem, Anikó egy helyi biztosító iroda munkatársa. Jelen családi háttérrel és megfelelő végzettséggel elhivatottságot érzek arra, hogy a város fejlődésének és előrehaladásának segítéséből ki tudjam venni a részem.

Speciális elhivatottság

A családi gyökerek, a lakóhely, munkahely, ültetvényeink és szántóterületeink városunkhoz kötnek. Itt szeretnék a helyi lakosok problémáin segíteni és a város fejlődését előremozdítani, 2014. évtől öt éven át az Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottságban, jelenleg pedig a Pénzügyi Bizottságban való szerepvállalásommal.

Családi állapot: nőtlen

Egyéni érdeklődés, hobbi

Szabadidőmben, ha tehetem, heti egy-két alkalommal focizni járok. Szívesen látogatom a kézilabda- és labdarúgó-mérkőzéseket. Igazi kikapcsolódás számomra a vadászat, melyet hosszú évek óta űzök.