Biztonságos Internet Napja 2024

Biztonságos Internet Napja 2024

A Safer Internet Day / Biztonságos Internet Napja minden évben cselekvésre szólít fel a fiatal felhasználók számára biztonságosabb és jobb digitális környezet biztosításában. 

Az internet hatékony eszköz, amely hatalmas lehetőségeket kínál a tanulásra, a készségek fejlesztésére és az új képességek és ismeretek megszerzésére, amint azt a Covid19-világjárvány is kiemelte. A lehetőségek azonban kockázatokkal járnak. A SID célja a tudatosság növelése, ugyanakkor konkrét intézkedések meghozatala a gyermekek és a fiatalok online védelmének és szerepvállalásának biztosítása érdekében. 

Hasonló cikkek

Kiskőrös Város Polgármestere és a választókerület önkormányzati képviselője lakossági fórum keretében tájékoztatást tart a 2024. évi költségvetésről, a város fejlesztéseiről, működéséről és a választópolgárokat érintő aktuális kérdésekről.
XXVIII. Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borverseny 2024. április 5. péntek
Kiskőrös Város Önkormányzata az önkormányzati vagyonról, a vagyon hasznosításáról szóló 26/2012. (XII. 19.) önk. rendelete (a továbbiakban: Vagyonrendelet) 27. § (1) bekezdés a) pontja alapján a tulajdonában álló Kiskőrös, 3134/1 hrsz-on nyilvántartott, természetben 6200 Kiskőrös, Szarvas utca 1. szám alatti 644 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló ingatlan határozott időtartamú hasznosítási jogának átengedésére nyilvános versenytárgyalást hirdet.