Barnakőszén igények előzetes felmérése

Barnakőszén igények előzetes felmérése

Az év elején szomszédunkban kirobbant háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következtében jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energia árak drasztikusan megemelkedtek.

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A Belügyminisztérium kérte Önkormányzatunk közreműködését a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

Kérjük jelezzék felénk barnakőszén iránti igényüket legkésőbb 2022. 09. 28. napjáig személyesen a Polgármesteri Hivatal emelet 8. számú irodájában, vagy elektronikusan a szocialisigazgatas [kukac] kiskoros [pont] hu e-mail címre.

Az igénybejelentés során meg kell adni az igénylő nevét, lakcímét (esetlegesen a telefonszámát), valamint a szükséges barnakőszén mennyiséget mázsában.

Az igényfelmérés célja, hogy a rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhessen a döntéshozók elé.


Kiskőrös, 2022. szeptember 19.

Hasonló cikkek

Kiskőrös Város Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2023. évi fordulójához.
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2022. szeptember 30-án.
Kiskőrös Város Képviselő-testülete a 86/2022. számú határozatával az önkormányzati vagyonról, a vagyon hasznosításáról szóló 26/2012. (XII. 19.) önk. rendelet 12. § (4) bekezdés a) pontja alapján értékesítésre jelölte ki a tulajdonában álló 1940/1 helyrajzi szám alatt nyilvántartott, természetben 6200 Kiskőrös, Segesvári u. 11. szám alatti 717 m2 alapterületű, az önkormányzat üzleti vagyonát képező - 3 szoba, 100 m2 lakóterület - lakóingatlant.