Álláspályázat - közterület-felügyelő

A Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal köztisztviselői jogviszonyban határozatlan időtartamú állást hirdet, közterület-felügyelő munkakörben.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság
  • Cselekvőképesség
  • Büntetlen előélet
  • A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet 1. melléklet 30. pontja szerinti szakképesítés:

Közterület-felügyelői feladatkör, az I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett közszolgálati szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szakképesítés.
A II. besorolási osztályban: Közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga.

  • Amennyiben az állásra jelentkező, aki középiskolai végzettsége mellett közterület-felügyelői vizsgával nem rendelkezik, vállalhatja, hogy próbaidő alatt teljesíti a közterület-felügyelői vizsga letételi kötelezettséget

A munkavégzés helye: Kiskőrös Város kül- és belterülete

Benyújtási határidő: 2021. május 14.

A munkakör a pályázatok elbírálást követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának módja:

  • Postai úton: Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal, 6200 Kiskőrös, Petőfi Sándor tér 1.,
  • Elektronikus úton: dr. Nagy Gabriella aljegyző részére az aljegyzo [kukac] kiskoros [pont] hu e-mail címen keresztül,
  • Személyesen: dr. Nagy Gabriella, Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal aljegyzőjénél.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt nyújt dr. Nagy Gabriella aljegyző, a 06-70/453-2517-es telefonszámon.

Hasonló cikkek

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala állásajánlatai 2021. május 14-én.
Ezúton értesítem Önöket, hogy a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú "A Széles út aszfalt burkolattal történő ellátása" kivitelezési munkálatai kapcsán 2021. 05. 13.-tól 2021. 05. 21-ig az érintett útszakaszok lezárásra kerülnek.
Tánc közben szárnyal lélek, kiváló hangulatjavító és az egészségre is jótékony hatással van. Ha szeretnél otthon táncra perdülni, akkor Youtube-on keress rá „Szenior örömtánc Antal Ildivel'-re, válassz egy tetszőleges videót s útmutatásával az otthonodban már mozoghatsz is.