Visszalépés az alapértelmezett megjelenítésre
Rendőrség

Rendőrség

Cím: 6200 Kiskőrös, Kossuth Lajos u. 24.
Posta cím: 6200 Kiskőrös Pf.: 77
Telefon: 78/501-400
Fax: 78/501-400
E-mail: ugyelet [pont] kiskorosrk [kukac] bacs [pont] police [pont] hu

További információ: www.police.hu

Kapcsolódó cikkek

Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal.
Mit tegyen, ha ellopták bankkártyáját Amennyiben bankkártyája elveszett, ellopták vagy az bármely módon kikerült ellenőrzése alól, akkor intézkedjen a bankkártya letiltására. Ezzel akadályozhatja meg, hogy a bankszámláján lévő pénzt illetéktelenek leemeljék. Amennyiben lopás történt, azt jelezze a rendőrségen is!
Bács-Kiskun megyében az eltűnések többsége lakásotthonokban élő gyermekek szökéséből adódik, szerencsére kevés számban fordult elő családból eltűnés. Tapasztalatok szerint többségük rövid időn belül előkerül. Vannak azonban olyan esetek, melyeknél hetekig/hónapokig nincs tudomása a gondozónak a gyermek hollétéről annak ellenére, hogy minden lehetséges intézkedést megtettek a hatóságok a felkutatás érdekében.
Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal.
Készítsetek egyénileg plakátokat a "Így közlekedtek ti!" témában digitális technikát alkalmazva, saját ötletekkel, saját fotókat, rajzokat felhasználva.
A "Gyors és megbízható vezetői engedély" Facebook oldal személyes adatokat gyűjt és előleg átutalását kéri. Az oldal mögött nincs Magyarországon bejegyzett vállalkozás. Az oldal által megadott számlaszám egy online pénzküldéssel foglalkozó cég (Wise) kezelésében van.
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsot a Kormány 2011. április 12-én hozta létre, mely napot a Bűnmegelőzés Napjaként ünnepeljük. E napon a bűnmegelőzés helyi képviselői országszerte bemutatják a közvetlen környezetükben folyó munkát a bűnmegelőzésre irányítva a figyelmet.
Február 21. - Az Egységes Európai Segélyhívó Szám napja Az Európai Unió tagállamaiban minden évben február 11-én tartják az Egységes Európai Segélyhívó Szám Napját, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a segélyhívó szám fontosságára és megfelelő használatára.
Az aktuális hírlevél az elmúlt hónap bűnügyi híreiből készült összesítő, melyek forrása a police.hu oldal. 
Az interneten terjedő veszélyek aktiválásához legtöbb esetben a felhasználó közreműködése is szükséges. Olyan ez, mint egy csapda, ami csak akkor lép működésbe, ha az áldozat belelép.