Védik a fagytól a kiskőrösi városközpont virágoskertjeit

Védik a fagytól a kiskőrösi városközpont virágoskertjeit

Nehéz időket élünk, ez nem vitás. A mi generációnk még soha nem szembesült ilyen mértékű veszélyhelyzettel. Ez a világjárvány felülírja a mindennapjainkat.

Domonyi László polgármester vállán most hatalmas a felelősség, hiszen szinte óráról órára kell új döntéseket hoznia, túlélésünk, megmaradásunk, egészségünk megvédése, a járvány továbbterjedésének megakadályozása érdekében. Mindemellett arra is kiterjed figyelme, hogy ha túlvagyunk ezeken a nehéz heteken, gyönyörködhessünk kisvárosunk szépségeiben, főterünk virágpompájában. Mivel az időjárásjelentés a következő napokra erős lehűlést, reggeli fagyot jelzett- vasárnaptól akár hajnali -7, -5 fok is lehet - a Kőrösszolg Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával, Schäffer Tamással egyeztették tavaszi virágaink védelmét. Ennek köszönhetően, ha majd a mindennapi életünk újra a megszokott mederben folytatódik tovább, a vidámság színeiben pompázó virágok vesznek körül bennünket. A cél érdekében a városközponti virágoskertekben a tavaszi virágainkat szalma, illetve fóliatakarással védik a Kőrösszolg Nonprofit Kft. dolgozói, amit hálásan köszönünk nekik.

Bízzunk benne, hogy hamar elmúlik a jelenlegi helyzet, mi pedig újra kint ülhetünk a padokon és csodálhatjuk szép, mások által is elismert virágdús városközpontunkat.

Hasonló cikkek

Kiskőrös - 2020. 06. 04. (csütörtök)
A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. A fokozatosan bevezetett enyhítéseknek köszönhetően hétfőtől a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjét már előzetes bejelentkezés nélkül lehet intézni Budapesten is. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket zene, néptánc és grafika tanszakjainkra.