Kitüntetést kaptak nemzeti ünnepünk alkalmából

Kitüntetést kaptak nemzeti ünnepünk alkalmából

A „Honvédelemért Érdemérem I. fokozata” kitüntetést vette át Domonyi László polgármester, „A Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát” kapta Dr. Kuti László borász-vállalkozó, „A Honvédelemért Kitüntető Cím II. Fokozatát” pedig Kovács Imre nyugállományú rendőr főtörzszászlós tegnap, március 12-én, Budapesten a Stefánia Palotában, (Honvéd Kulturális Központ) az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepségén.

A Benkő Tibor honvédelmi miniszter által adományozott elismeréseket Kádár Pál, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára nyújtotta át beszéde után az kitüntetetteknek.

Mint azt Fadgyas István, ny.á. őrnagy, a Kiskőrösi Helyőrségi Nyugállományúak Klubja elnöke (a képen középen) elmondta, Domonyi László polgármester a civil szervezetek huzamosabb időn át történő támogatásáért, együttműködéséért a honvédelmi nevelés területén, illetve a katonai hagyományok ápolása terén végzett áldozatos munkája elismeréséül érdemelte ki a kitüntetést. Kovács Imrének a hagyományápolás terén huzamos időn keresztül kifejtett munkáját ismerték el, Dr. Kuti László pedig a honvédelem ügye, valamint a nyugállományú katonák szervezetei érdekében több éven keresztül végzett áldozatos munkája elismerésekén kapta a kitüntetést, nemzeti ünnepünk alkalmából.

Az elismerésekhez mindhárom kitüntetettnek gratulálunk!

fotó: honvedelem.hu

Hasonló cikkek

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. A fokozatosan bevezetett enyhítéseknek köszönhetően hétfőtől a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjét már előzetes bejelentkezés nélkül lehet intézni Budapesten is. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket zene, néptánc és grafika tanszakjainkra.
Megjelent Kiskőrös város ingyenes közéleti és kulturális havilapjának - a Kiskőrösi Híreknek - a 2020. májusi száma.