Kitüntetést kaptak nemzeti ünnepünk alkalmából

Kitüntetést kaptak nemzeti ünnepünk alkalmából

A „Honvédelemért Érdemérem I. fokozata” kitüntetést vette át Domonyi László polgármester, „A Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát” kapta Dr. Kuti László borász-vállalkozó, „A Honvédelemért Kitüntető Cím II. Fokozatát” pedig Kovács Imre nyugállományú rendőr főtörzszászlós tegnap, március 12-én, Budapesten a Stefánia Palotában, (Honvéd Kulturális Központ) az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepségén.

A Benkő Tibor honvédelmi miniszter által adományozott elismeréseket Kádár Pál, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára nyújtotta át beszéde után az kitüntetetteknek.

Mint azt Fadgyas István, ny.á. őrnagy, a Kiskőrösi Helyőrségi Nyugállományúak Klubja elnöke (a képen középen) elmondta, Domonyi László polgármester a civil szervezetek huzamosabb időn át történő támogatásáért, együttműködéséért a honvédelmi nevelés területén, illetve a katonai hagyományok ápolása terén végzett áldozatos munkája elismeréséül érdemelte ki a kitüntetést. Kovács Imrének a hagyományápolás terén huzamos időn keresztül kifejtett munkáját ismerték el, Dr. Kuti László pedig a honvédelem ügye, valamint a nyugállományú katonák szervezetei érdekében több éven keresztül végzett áldozatos munkája elismerésekén kapta a kitüntetést, nemzeti ünnepünk alkalmából.

Az elismerésekhez mindhárom kitüntetettnek gratulálunk!

fotó: honvedelem.hu

Hasonló cikkek

Az 1848-as forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi megemlékezés március 15-én reggel 8 órakor a ’48-as emlékmű és a Batthyány emléktábla koszorúzásával kezdődött. Kiskőrösön ehhez a naphoz kötődik a városi elismerések átadása, melyet a koszorúzást követően tartottak a Városháza dísztermében. 
Napjainkban a munkaerőpiac komoly kihívásokkal szembesíti a munkáltatókat, vállalatvezetőket, tulajdonosokat és humánerőforrás szakembereket egyaránt. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat az Együttműködés a helyben foglalkoztatásért TOP projekt keretében Humánerőforrás konferenciát szervezett a mai napon, Kiskőrösön megyénk gazdasági fejlődésének élénkítése érdekében.
Az alábbi kérdőív kitöltésével mutassuk meg, hogy a mi megyénk a legboldogabb!