Grafikai kiállítás nyílt a múzeumban

Grafikai kiállítás nyílt a múzeumban

Kiállítás nyílt a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola grafika tanszakára járó növendékek munkáiból a Petőfi múzeum emeleti galériájában. A művészeti iskola fafúvós tanszakának tanárai előadásával kezdődött a program, majd a megjelenteket Soltiné Samu Zsuzsanna intézményvezető köszöntötte. Szedmák Tamás képviselő, a Művelődési, Közoktatási és Sport Bizottság elnöke megnyitó beszédében méltatta Furák Attila, a grafikai tanszak tanárának, valamint feleségének, Furákné Tóth Ildikónak a kiállítás berendezésében végzett munkáját. A tárlat két héten keresztül tekinthető meg.

Fotó: Boda Zsuzsa

Hasonló cikkek

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal a címjegyzékén szereplő gazdaságok számára kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, melynek terepmunkái 2018. március 1-je és április 16-a között zajlanak.
Felhívás Kiskőrös Város közigazgatási területén való ebösszeírásra.
A Magyar Nemzeti Bank megújított 1000 forintos bankjegyet bocsát ki, amely 2018. március 1-től jelenik meg a készpénzforgalomban. A régi 1000 forintosokkal 2018. október 31-ig fizethetünk.