A kiskőrösi bölcsőde fejlesztésének befejezése

A kiskőrösi bölcsőde fejlesztésének befejezése

A bölcsődei intézmények beruházásainak célirányos támogatása, a minőségi oktatás megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében valósult meg a Kiskőrösi bölcsőde fejlesztése. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 5.877.672 forint európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

A fejlesztés eredményeként az alapellátás mind az igénybevevők, mind a dolgozók komfortérzetét, illetve munkafeltételeit javítják. A fejlesztés célja az volt, hogy a versenyképes tudás megszerzéséhez szükséges alapkompetenciák és ismeretek megszerzése, a gyermekek kulcskompetenciáinak kialakítása érdekében a bölcsődei intézmények eszközökkel való ellátottságának javítása megvalósuljon. A fejlesztés hozzájárul a régión belüli társadalmi kohézió megvalósításához, hiszen előtérbe helyezi az integrált oktatást, ezáltal a fejlődés korai szakaszában is kialakítja a gyermekekben a toleranciát.

A bölcsőde tárgyi eszközeinek modernizálása volt a cél azért, hogy az oktatás színvonala ne csupán szinten tartható legyen, hanem emelkedjen is.

A fejlesztés támogatja a pedagógiai reformfolyamatokat is.

A projekt szakmai-műszaki tartalma a választott önállóan támogatható és önállóan nem támogatható tevékenységek körének a bemutatásával együtt:

Bútorok, konyhai berendezések, óvodai játékok, fejlesztő eszközök beszerzése; épület-, mosdó-, mellékhelyiség- és kültéri felújítás), párakapu létesítése.

A projektről bővebb információt a www.kiskoros.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Domonyi László - polgármester
Kiskőrösi Város Önkormányzata
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 1.
78/513-120/202
E-mail: polgarmester [kukac] kiskoros [pont] hu

252.75 KB
zaro-sajtokozlemeny.pdf

Hasonló cikkek

Az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2020. augusztus 3. napjától a hulladékudvarok az alábbi nyitva tartással üzemelnek.
1 fő zongora tanár (24319 Soltvadkert 1 fő humánpolitikai ügyintéző (4134) Kaskantyú 1 fő pultos (5133) Soltszentimre
Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló „1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény Idősek Otthona takarító munkakörének betöltésére.