A Képviselő-testület szüretelt

A Képviselő-testület szüretelt

A szeptemberi testületi ülés után – immár hagyományosan – vödrökkel, metszőollókkal fölszerelkezve vágtak neki a kiskőrösi képviselő-testület és a bizottságok tagjai a körforgalomban termő szőlő szüretelésének. A Somogyi Zoltán gondozta, s általa „érvejó” fajtának titulált szőlővel hamar teltek a vödrök: a lelkes munkások türelmetlenül szólongatták a puttonyost, aki ezúttal Domonyi László polgármester volt. A szüret nem igazi koccintás és nótaszó nélkül, s a város elöljárói az eredményes munka után tiszteletkört is tettek a körforgalomban.

Hasonló cikkek

„Akik a napot hozzák” címmel szerveztek roma kulturális rendezvénysorozatot április 8-án, pénteken a kiskőrösi művelődési központban.
Kiskőrösön koszorúzással vette kezdetét az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepi megemlékezések sora: a Batthyány-emléktáblánál helyezte el a tisztelet és az emlékezés koszorúit Domonyi László polgármester és Pohankovics András alpolgármester.
95. születésnapján köszöntötte Ruzsáli Pálné Süveg Magdolnát Domonyi László polgármester. A Baptista Szeretetotthonban élő Magdi néni Szegeden született 1920. december 16-án.