Múzeumok éjszakája
Tizenötödik éve június 24. a múzeumok éjszakája, mely alkalommal városunkban is rendre gazdag programmal várják az érdeklődőket. Az idei rendezvénynek is – melyet a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum, a Közúti Múzeum, a János Vitéz Látogatóközpont, valamint Kiskőrös Város Önkormányzata szervezett, és amely a Kiskőrös Városért Alapítvány támogatásával valósult meg – hatalmas sikere volt.
Ezen a hétvégén tartották 8. Kemencebarátok Országos és Nemzetközi Találkozóját is, melyet Rózsa Tibor kiskőrösi kemencebarát szervezett.
(A fotógaléria még bővül.)
Tájékoztatom a létesítmény hatásterületén lévő ingatlanok tulajdonosait, valamint az ingatlannyilvántartásba bejegyzett jogszerű használóit, hogy Kiskőrös Város Jegyzője a Kiskőrösi Kézilabda Kft. (6200 Kiskőrös, Hrúz Mária utca 19.) kérelmére indult a 6200 Kiskőrös, 2725/3 hrsz.-ú ingatlanon kézilabda csarnok építésére vonatkozó építési engedélyezési eljárásban 2017. június 16-án függő hatályú döntést hozott.
Szabadtéri színház Kiskőrösön a Petőfi téren
1 fő testnevelő- bármely szakos tanár  (2431) Soltvadkert
4 fő ápoló-gondozó (3311) Soltvadkert
1 fő pedagógiai asszisztens (3410)  Soltvadkert
1 fő nyugdíjbiztosítási és állományápolási adminisztrátor (3621) Kiskőrös
1 fő varró/varrónő (7212) Soltvadkert
1 fő lakatos - szerkezetlakatos  (7321) Kiskőrös
1 fő tetőfedő (7532) Soltvadkert
A projekt címe: „Én európai vagyok – én alakítom a valóságot magam körül”
A projekt vezetője: Tarnow, Lengyelország
Résztvevő partnerek: Veszprém, Kiskőrös (Magyarország) és Sepsiszentgyörgy (Románia)
Projekt ága: Demokratikus szerepvállalás és polgári részvétel
Intézkedés: Testvérváros-program
A „FELSŐHÁZ” végeredménye:
                                                    mérkőzésszám
A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának végzős diákjai, Romfáné Flaisz Anita, Dózsáné Kelemen Ilona és Petrányi Ilona osztályai búcsúztak az evangélikus templomban rendezett ballagási ünnepségen. Petőfi Iskola Alapítvány 2009-ben alapított díját idén Verebélyi Liza 8. b osztályos tanuló vehette át.