Városunk jövőre ünnepli újjátelepítésének 300. évfordulóját. Az egész éves rendezvénysorozat koordinálására Emlékbizottság alakult, mely a "Kiskőrös 300 Emlékév" jegyében logópályázatot írt ki. Olyan logót kerestek, amely méltóképpen jeleníti meg a 300. évfordulót, az azóta eltelt időt, valamint a városalapító, földbirtokos Wattay családot is.
A hagyományos adventi kórustalálkozónak ebben az évben a baptista templom adott otthont. A Kiskőrös Városért Alapítvány által szervezett találkozón, melyen Supka Éva, az alapítvány kuratóriumi elnöke konferált, az evangélikus, a katolikus, a baptista és a református vegyeskar, a KEVI általános iskolájának diákjai, az Exaudi Kamarakórus, a KEVI Kvartett és a Gospel Sasok léptek a közönség elé, az összevont kórust a fináléban Szomorné Szepcsik Éva vezényelte. Az ünnepi alkalmon Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke hirdetett igét.
(Fotó: Subáné Kiss Kriszta)
1 fő üzletvezető (kereskedelmi ügyintézés) Imrehegy
1 fő építésvezető (1313) Kiskőrös
1 fő gépészmérnök (2118) Imrehegy
1 fő kereskedelmi ügyintéző (3622) Kiskőrös
1 fő gépésztechnikus (3116) Imrehegy
1 fő adminisztrátor (kereskedelmi ügyintézés) (4112) Kiskőrös
1 fő pincemunkás (7115) Kiskőrös
A Kiskőrösi Adventi Tér programja
december 15-én, pénteken16:00 - A Kiskőrösi Adventi Tér megnyitója. Megnyitja: Domonyi László polgármester16:30 - A KEVI cserkészeinek műsoraLövétei Györgypál Imre fafaragó bemutatója18:00 - Godza Béla énekes fellépése
16-án, szombatonLövétei Györgypál Imre fafaragó bemutatója17:00 - Adventi kórustalálkozó a Baptista Imaházban18:00 - 20:00 Angyalváró Játszóház a művelődési központban
Az év vége közeledtével elérkezik az önfeledt szórakozás ideje. Azonban ez idő alatt sem szabad megfeledkezni a jogszabályi előírásokról. Fontos tudniuk azt, hogy mely csoportba tartozó tűzijátékot birtokolhatják, használhatják legálisan.
A keresztény világ legnagyobb ünnepére készülődnek az emberek. Sajnos a bűnelkövetők is!
Az évről évre megrendezett ünnepségen a képviselő-testület nevében Harangozóné Balogh Zsóka, a Művelődési, Közoktatási és Sport Bizottság elnöke köszöntötte a Szarvas étterem nagytermében megjelenteket. A karácsonyi ünnepi műsort az EGYMI diákjai, a Harangvirág evangélikus és a Kiskőrösi Óvodák óvodásai, a KT Bem József Általános Iskola 3. osztályosai, a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája, a Wattay diákjai, valamint a SZÓ-LA-M AMI növendékei adták.
2017. december 21-én, csütörtökön délután 13:30-tól technikai okok miatt nem lesz ügyfélfogadás a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatalban.

Ügyfélszolgálati nyitva tartás


 


2017. december 15.


2017. december 21.


2017. december 27-28-29.
A város adventi koszorúján Pénzes Péter református lelkipásztor és Pohankovics András alpolgármester gyújtotta meg a várakozás második vasárnapi gyertyáját. Az ünnepséget a református énekkar szolgálata tette teljessé.